PAASSPEURTOCHT

De paashaas heeft je hulp nodig!
Vanwege het grote deelnemersaantal en de vele complimenten die wij de afgelopen jaren mochten  ontvangen, naar aanleiding van onze Paasactiviteit, hebben wij besloten om daar dit jaar wederom een vervolg aan te geven. Wij nodigen alle inwoners van Vaesrade (zowel jong als oud), met jullie gezin en overige belangstellenden uit voor onze Paasspeurtocht en bovendien organiseren wij daarnaast ook weer een kleurwedstrijd voor de jongste jeugd t/m 8 jaar.


Paasspeurtocht
Onze Paasspeurtocht bestaat uit 3 onderdelen.
1) Een Paaswens namens Schutterij St. Martinus Vaesrade.
2) Tel het aantal paaseieren dat achter de deelnemende ramen hangt.
3) Hoeveel chocolade paaseitjes heeft de Paashaas in het glazen ei verstopt.

De Paaswens, het aantal paaseieren met muziekinstrumenten en het geschatte aantal chocolade eitjes zijn de oplossing van onze Paasspeurtocht . Stuur deze oplossing voor paaszondag 9 april 2023 21:00 uur per e-mail naar: st.martinusvaesrade@gmail.com en vermeld hierbij je naam, adres en telefoonnummer.  

Let op je moet dus 3 antwoorden doorgeven!
Je maakt dan kans op 1 van de 5 cadeaubonnen (t.w.v. € 50 / € 40 / € 30 / € 20 en €10).
Voor meer details over de onderdelen verwijzen we u naar de bijlage paasspeurtocht in dit bericht.

Kleurwedstrijd
Bijgaand tref je een kleurplaat aan. Maak je eigen mooie creatie en maak kans op leuke prijs. Er zijn prijzen te winnen in de volgende leeftijdscategorieën: 0-2 jaar/3-4 jaar/5-6 jaar en 7-8 jaar. Wil je een extra kleurplaat voor je broertje/zusje? Download deze dan met de link onder aan dit bericht. Lever de kleurplaat, voor 21.00 uur op paaszondag 9 april 2023, in op het adres: Op de Vijf Bunder 35 en wie weet win jij wel een leuke prijs. Vergeet niet je naam, adres en leeftijd te vermelden op de kleurplaat.

De prijswinnaars van de kleurwedstrijd zullen op Paasmaandag 10 april bekend gemaakt worden om 17.30 uur, in de pauze van het koningsvogelschieten, op de schietweide van het voetbalterrein.

Op zaterdag 8 april tussen 14.00 uur en 17.00 uur en paaszondag 9 april tussen 14.00 uur en 17.30 uur trekken de Paashazen weer door het dorp en heeft de Paashaas voor ieder kind iets lekkers bij zich.
(zolang de voorraad strekt)

Laat een foto met reactie, gemaakt tijdens de paasspeurtocht of samen met de Paashaas, achter op onze Facebookpagina!

Bijlages:
Klik op onderstaande bijlages voor de Paasspeurtocht en de kleurplaat (in PDF)

  1. Paasspeurtocht
  2. Kleurplaat

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.