Bedrijven- & Vriendenschieten

Op zaterdag 3 juni 2023 starten wij het jubileumfeest met het Bedrijven- & Vriendenschieten. Bij deze nodigen wij iedereen uit om samen met vrienden of kennissen, collega’s etc. deze speciale dag mee te maken in het schitterende Vaesrade. In de vrije natuur, onder het genot van een goed glas, een competitief spel en een schitterende verzorgde gastronomie, krijgen de deelnemende teams de gelegenheid om datgene te doen waar de teams normaal gesproken niet aan toekomen of niet de gelegenheid voor hebben, namelijk elkaar nog beter leren kennen, de kameraadschap en saamhorigheid verbeteren en/of contacten leggen met de aanwezige bedrijven.

En dat alles in de speciale ambiance van de oeroude Limburgse schutterstraditie. De teams schieten met een luchtgeweer, pijl en boog, laserschieten, curlingbaan, met de zware “schuttersbuks” eerst op de bölkes en daarna is er schieten (1 persoon van ieder team) op de koningsvogel. In een sportieve setting ervaren de deelnemende teams het ultieme schietgenot ….. want wie de vogel afschiet wordt koning!

Een team bestaat uit 3 personen en kost € 150,- inschrijfgeld. Elk deelnemende team ontvangt bij deelname van ons 15 consumptiebonnen.

Wilt u een team inschrijven of heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact op met Robert Zeijen

Aansluitend sluiten we de dag af met een feestavond met live muziek in de tent.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 23 mei 2023

    […] schrijven voor het bedrijven- of vrienden schieten op zaterdag 3 juni, meer informatie vind u door hier te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.