Overlijdensbericht Ingrid Spelthaen-Verhoosel

Geachte schuttersvrienden,
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde schuttersvriendin.

Ingrid Spelthaen-Verhoosel


Zij is op zaterdag 27 januari 2024 op 44 jarige leeftijd overleden. Tijdens haar 9 jaar (vanaf 2015) trouw schuttersleven heeft zij zich naar haar kunnen (i.v.m. haar gezondheid) ingezet voor onze schutterij. Ingrid begon binnen onze schutterij eerst met een jachthoorn, maar al snel verruilde zij dit instrument na een aantal repetities in voor een klaroen. In de jaren 2015 tot en met 2017 was zij dan ook onze klaroenblaasster. In 2017 heeft zij haar actieve rol binnen onze vereniging i.v.m. gezondheidsredenen, met pijn in haar hart geheel naast zich neer moeten leggen. Maar 1 ding was zeker gaf zij destijds aan. Ik blijf bij de schutterij van Vaesrade en zij zette haar lidmaatschap dan ook voort als ondersteunend lid en wie weet ooit, als mijn gezondheid het weer toelaat, dan ben ik er weer. Helaas is dit laatste haar niet gelukt.

Wij verliezen in haar een schuttersvriendin in de echte betekenis van het woord en willen haar dan ook danken voor haar inzet voor en lidmaatschap bij schutterij St. Martinus Vaesrade. Ingrid we zullen je gaan missen.

Klik op kaart voor vergroting

Ingrid nu het laatste bölke is afgeschoten, is je leven hier voorbij. We hebben je leren kennen als iemand die voor iedereen klaarstond en uiteraard ook voor de schutterij. En als de wind de harken van de schietbomen laat bewegen, zullen wij aan je denken. Dan weten wij, je bent er weer bij, en dan zullen wij zeker aan je denken. Ingrid bedankt voor alles wat je voor de schutterij hebt gedaan. Vergeten doen we je niet.

De uitvaartplechtigheid van Ingrid Spelthaen-Verhoosel wordt gehouden op vrijdag 2 februari 2024 om 11:00 uur in de St. Petrus en Pauluskerk te Landgraaf. (Let op! zonder schutterseer.) Aansluitend zal zij in besloten kring naar haar laatste rustplaats gebracht worden. Wij wensen Ruud, Leanne, Siënne en haar familie, kennissen en vrienden in deze moeilijke dagen veel steun toe om dit grote verlies te verwerken.

Met gepaste schuttersgroeten,
Beschermvrouwe, beschermheer, bestuur, leden en damescomité Schutterij St. Martinus Vaesrade

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.