Verkeer

Print Friendly, PDF & Email

Onderstaande is alleen voor zondag 26 augustus 2018 van toepassing:

Vanaf 13.30 uur tot einde optocht (+/- 15.30 uur ) zal Vaesrade voor doorgaand gemotoriseerd verkeer afgesloten zijn, uiteraard muv politie/brandweer of ambulance. Bewoners die langs de optochtroute wonen en binnen dit tijdsbestek Vaesrade willen verlaten, verzoeken wij de auto te parkeren bij de Anthemiahof.

Let op: NIET parkeren op het kermisterrein, daar deze vrijgehouden dient te worden voor de materiaalwagens van de schutterijen. Bewoners dienen er rekening mee te houden dat binnen dit tijdstip hun woning niet bereikbaar is ( muv hulpdiensten ) en verzoeken hen hun auto niet langs de optochtroute te parkeren. Thuiszorgmedewerkers dienen er rekening mee te houden dat zij, afhankelijk van het tijdstip, hun auto aan de rand van Vaesrade moeten achterlaten cq niet voor de deur kunnen parkeren maar bijv. Op de 5 Bunder of een van de andere tussenliggende straten ( zolang de optocht niet bezig is )

Wij vragen iedereen om de optochtroute geheel autovrij te houden. Optochtroute: Vaesraderweg, Margrietstraat, Tulpstraat, Rozenstraat, Vaesrade en Vaesraderweg.  Materiaalwagens staan op het kermisterrein.

Bezoekers kunnen Vaesrade inrijden via de afslag Vaesrade, direct achter de brug vanuit Nuth door het fietserstunneltje( let op; maximale hoogte 2.80m !) of via de nieuwe Randweg en Hommert of via de Hommerter Allee en Hommert. Vandaar zullen zij naar de parkeerplaatsen Manege Bemelmans of bij de oude school doorgestuurd worden. Vaesraderweg tussen Servatiusstraat en Vaesrade zal afgesloten worden tussen 12.00 uur en 20.00 uur. muv bewoners die uiteraard doorgang hebben om hun woning te bereiken. Bussen kunnen stoppen voor uitstappen en uitladen thv het schutterslokaal waarna zij kunnen keren bij Hydraflex. Bezoekers die met de auto komen, dienen na afloop er rekening mee te houden dat zij alleen via Thull of Hommert, Vaesrade uit kunnen rijden. Vaesrade met de auto verlaten langs Hydraflex en Stelrad en het fietstunneltje is niet toegestaan en hier zal door de politie op worden gecontroleerd. Uitgezonderd (brom) fietsers.

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 38
  • 37
  • 82.973