Sint Martinus Feest 2022

Print Friendly, PDF & Email

Zaterdag 12 november 2022 viert schutterij St. Martinus Vaesrade weer het Sint Martinus Feest.

Omstreeks 14.30 uur zal de schutterij dan ook door het dorp naar de St. Servatius kerk marcheren, waar om 15.00 uur een Heilig Mis zal plaatsvinden geheel in het teken van onze vereniging en welke de titel “Lieve Herfst” draagt.

Het muziekkorps van de schutterij zal tijdens deze speciale viering diverse muziekwerken ten gehore brengen.

Voor de Heilig Mis is dan ook iedereen van harte welkom om deze bij te wonen.

Na deze viering zal de schutterij naar het kerkhof marcheren, hier zullen de overleden (oud)leden herdacht worden.

Signaal Taptoe zal geblazen worden, er wordt een bloemstuk gelegd, kamerschoten zullen gelost worden en hun namen zullen door Pastoor Geilen genoemd worden. Voor iedere naam zal er een roos zijn welke symbool staat voor een overledenen.

Vanaf het kerkhof marcheert de schutterij terug naar de voetbalkantine in Vaesrade. Hier vindt een BESLOTEN feestavond plaats voor de leden, partners, ouders van jeugdleden en kinderen van de schutterij.

Hopelijk tot dan!

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 4
  • 25
  • 116.172
Volg ons via: