Koningsvogelschieten 2022

Print Friendly, PDF & Email

Na 2 jaar kon eindelijk het schuttersuniform weer aan in een bomvol weekend met een paasvuur, een puzzeltocht, een heilige mis en Koningsvogelschieten werd het nieuwe schuttersseizoen afgetrapt.

Kijk hier naar de volledige fotoreportage voor een sfeerbeeld van een prachtig weekend vol zonnestralen en blije gezichten.

Schutterskoning: Arie van Prooijen

Burgerkoning: Frank Extra

Jeugdkoning: Bram Janssen

De “oud koning” (2019) Arie van Prooijen wist ook in 2022 weer de koningsvogel naar beneden te schieten. Hij werd dan ook voor de 2de keer op rij koning van schutterij St. Martinus Vaesrade. Arie en zijn koningin Marleen zullen samen als koningspaar ook dit jaar in de schutterij meelopen en meedoen aan de diverse schoonheidswedstrijden tijdens de verschillende schuttersfeesten. Volgend jaar (2023) kan Arie voor de 3de keer op rij proberen de koningsvogel af te schieten. Als hem dit lukt mag hij zich keizer van de schutterij noemen. Maar hier mag hij eerst een jaartje over gaan dromen.

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 19
  • 14
  • 113.364
Volg ons via: