Bondsschuttersfeest Spaubeek

Op zondag 19 mei 2019 neemt de schutterij deel aan alweer het 1ste bondsschuttersfeest in 2019 van schuttersbond St. Gerardus. Het feest vindt plaats in Spaubeek. Het feestterrein is gelegen aan het einde van de Schoolstraat nabij de voetbalvelden van Spaubeek. Optochtnummer Vaesrade is 20. Opstellen binnenkomen om uiterlijk 13.25 uur. Binnenkomen Vaesrade om 13.46 uur. De optocht start om 14.15 uur. Uittreden koningspaar om 16.40 uur. Uittreden sappeurs om 16.00 uur. Uittreden marketentsters om 16.20 uur. Uittreden drumband om 15.30 uur. Het tijdstip voor het uittreden van de exercitieploeg, de solisten en het jeugdschieten met de windbuks wordt op het feestterrein omgeroepen. Het korpsschieten dient plaats te vinden tussen 15.30 uur en 18.00 uur. Het defilé zal worden afgenomen aan de Hoeve en is aan de rechterkant. Voor bezoekers is er parkeergelegenheid op het Marktplein aan de Bongerd, de parkeerplaats achter en nabij het Multifunctioneel Centrum Musschenberg 101, en nabij de begraafplaats eveneens aan de Musschenberg. Volg ook aanduidingen ter plaatse. We rekenen op jullie aanwezigheid zodat we meteen een goede start maken. Succes allemaal.

Voor meer informatie kijk op https://www.schutterijspaubeek.nl

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 6
  • 21
  • 106.588