Bondsschuttersfeest 2018

Vaesrade maakt zich op voor de Limburgse Topperaovond op 25 augustus 2018.

Schutterij St. Martinus Vaesrade organiseert in het weekend van 24 tot en met 26 augustus 2018 het 3de bondsschuttersfeest van schuttersbond St. Gerardus. Eén van de hoogtepunten wordt de zaterdagavond 25 augustus 2018, dan zal de schutterij een Limburgse Topperaovond organiseren. Vaesrade staat bekend om haar Limburgse avonden, volle tenten en een razend enthousiast publiek. Ook dit schuttersfeest zal de feesttent op zijn grondveste schudden als de crème de la crème van de Limburgse artiesten komt optreden tijdens de Limburgse Topperaovond. De schutterij is al in 2017 met de organisatie van het feest gestart en wist hierdoor dan ook tijdig de juiste artiesten te contracteren en hiermee het beste van het beste op een avond bij elkaar te brengen.

De feesttent is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma van de zaterdagavond zal exact om +/- 19.30 uur van start gaan. We zullen beginnen met Tiroler Ohne Berge. Zij weten iedere zaal en tent binnen no time op de tafel te krijgen. Daarna komt gelijk weer een zwaargewicht uit Roermond, de alom bekende Big Benny, waarvan half Limburg de liedjes kan meezingen en die zeer zeker ook in Vaesrade gaas zal geven. Het programma zit vol toppers en dan mag natuurlijk ook Guido (van de Schintaler) zeer zeker ook niet ontbreken. Niet alleen tijdens het carnavalsseizoen, maar het hele jaar door zijn ze razend populair en zijn ze graag geziene artiesten. De volgende artiesten zijn de Party Kryner.  Dan de man die Ahoy als enige Limburger uitverkocht kreeg. Niemand minder dan Erwin. Al enkele malen is hij in Vaesrade geweest en zorgde hij ervoor dat het dak van de tent afging en dat iedereen meezong. De Limburgse Topperaovend wordt afgesloten door de artieste Marleen Rutten.  

Afgerond wordt het geheel met DJ Ferdy Vroomen, die tussen de artiesten door voor de juiste stemming en muziek zorg zal dragen. Het geheel zal plaatsvinden in een prachtige feesttent, een lust voor het oog. Kortom: in Vaesrade weten ze wat feesten is. De prijzen van de entree hebben wij betaalbaar gehouden. De kaarten kunt u in de voorverkoop kopen voor € 10,00. Aan de kassa kosten de kaarten (indien deze nog beschikbaar zijn) € 12,50. Het damescomité zorgt voor de inwendige mens. Het is goed toeven in Vaesrade! Wacht niet te lang en verzeker u nu al van de entreekaarten voor deze Limburgse Topperaovond en koop ze in de voorverkoop, want vol = vol.

Voorverkoopadressen
Vaesrade: Schutterslokaal café Oad Voasje, Vaesrade 35; Mevr. Zeijen, Op de vijf bunder 35 Nuth: Meer dan Bloemen, Stationstraat 280; Automobielbedrijf Jo ten Oever, Thermiekstraat 10 Amstenrade: Sigarenmagazijn Twan Senden, Hoofdstraat 2 Mariarade: Frietje Fred, Amstenraderweg 104 Schinnen: Schoenenspeciaalcentre Stevens, Dorpsstraat 27-29.

 

Als er in Vaesrade een tent staat, dan weten ze wat feesten is. Bent u er ook bij?

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 23
  • 36
  • 103.201