Media

Print Friendly, PDF & Email

Denken jullie allemaal aan het tijdig inleveren van de kleurplaat m.b.t. de Sinterklaas intocht 2017 in Vaesrade? ... Zie meerZie minder

Bekijk via Facebook

Schutterij St Martinus Vaesrade heeft het bericht van Schutterij St. Joseph Stein gedeeld. ... Zie meerZie minder

‼️GRAAG DELEN ‼️ Woensdagavond is er een inbraak geweest bij ons clublokaal aan de veldschuurweg. Naast vernielingen aan hekwerk,elektro, sloten en alarm installatie is er eveneens ook ons springkussen gestolen, wat voor onze schutterij alles bij elkaar een behoorlijke verlies is. Mocht u dus een springkussen aangeboden worden, hij kan van ons zijn. Graag dit bericht zoveel mogelijk delen, in de hoop ons springkussen terug te krijgen en evt de mogelijke daders te vinden..

Bekijk via Facebook

Schutterij St Martinus Vaesrade heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... Zie meerZie minder

Bekijk via Facebook

Schutterij St Martinus Vaesrade heeft zijn/haar evenement gedeeld. ... Zie meerZie minder

St. Martinusfeest 2017

november 11, 2017, 1:45pm - november 12, 2017, 2:30am

Op zaterdag 11 november 2017 viert schutterij St. Martinus Vaesrade weer haar patroonsfeest, namelijk het Sint Martinusfeest. Bijeenkomst leden in het schutterslokaal om 13.45 uur. Om 14.15 uur zal de schutterij naar het grasveld voor voormalig huize Akkermans marcheren voor het maken van enkele actuele groepsfoto's. Van hieruit zal de schutterij naar de St. Servatiuskerk marcheren, alwaar om 15.00 uur een H. Mis zal plaatsvinden geheel in het teken van onze Sint Martinusviering. Hierbij is uiteraard iedereen van harte welkom. Na de H. Mis zal de schutterij naar het kerkhof marcheren, alwaar de overledenen op een gepaste schutterswijze worden herdacht. DeTaptoe zal geblazen worden, er zullen kamerschoten gelost worden en de overledenen zullen door kapelaan Geilen worden genoemd. Er zal een bloemstuk gelegd worden en er worden kaarsen ontstoken. Vanaf het kerkhof zal de schutterij nog door enkele straten van het dorp marcheren. Om 17.30 / 17.45 uur zullen de leden, partners en kinderen een warme maaltijd worden aangeboden door de heer L. Rietrae en de dames van de schutterij. 's Avonds (aansluitend, rond 19.00 uur) is er een feestavond tot in de late uurtjes met muziek van een DJ Jos Horsmans. Ook zal er weer een tombola zijn deze feestavond met vele leuke prijzen. Iedereen is uiteraard ook van harte welkom op onze feestavond.

Bekijk via Facebook

... Zie meerZie minder

Bekijk via Facebook

Schutterij St Martinus Vaesrade heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd. ... Zie meerZie minder

Bekijk via Facebook

Schutterij St Martinus Vaesrade was live. ... Zie meerZie minder

Bekijk via Facebook

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 47
  • 238
  • 47.729