Voorverkoop adressen ZLF 2016

Kaartverkoop feestweekend ZLF 2016 Vaesrade van startvoorverkoop-specimen

Het zal inmiddels bij velen bekend zijn dat schutterij St. Martinus Vaesrade in het weekend van 22, 23 en 24 juli a.s. het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) voor schutterijen organiseert. Het ZLF is het traditionele schuttersspektakel in Limburg waar ca. 60 schutterijen aan deelnemen. Voordat de schutters echter op zondag 24 juli door de straten van Vaesrade trekken, wordt er op vrijdag- en zaterdagavond een avondvullend programma gepresenteerd in het feestpaviljoen. De kaartvoorverkoop voor deze avonden is onlangs van start gegaan.

Kaarten voor deze twee zeer bijzondere avonden zijn verkrijgbaar bij de diverse voorverkoopadressen in de regio.

Deel dit:
Archief
Statistieken
  • 1
  • 4
  • 45
  • 59.923